Lokatie of Locatie?

Mooie en originele feestlocaties


foto

Kasteel Henkenshage


Dit is een beeldschoon kasteel met een prachtige binnenplaats, gracht en een nog mooiere kasteeltuin. Kasteel Henkenshage heeft drie zalen: de Van Coehoorn-zaal (waar hoofdzakelijk het huwelijk wordt voltrokken). De tweede zaal in het kasteel is de Generaal Jean Phillippe-zaal. Hier wordt meestal het feestelijk avondmaal aangeboden voor de gasten en het bruidspaar. Als laatste zaal hebben we zaal met de naam Het Koetshuis, hier vinden arrangementen plaats zoals bruiloftsfeesten, bedrijfsfeesten of themafeesten.

foto

Feestlocatie Auberge Eeckaerde


In de stad Eindhoven staat de mooie feestlocatie van La Casserole, Auberge Eeckaerde. Deze feestlocatie heeft een prachtige tuin en een sfeervol terras! Auberge Eeckaerde is een historische herberg uit de achttiende eeuw, waar veel wijn en spijs is genoten. Deze sfeervolle feestlocatie is perfect voor allerlei soorten feesten en partijen.

foto

Partycentrum De Leesthoeve


De Leesthoeve in Veghel, Brabant is een mooi sfeervol partycentrum, het beschikt over drie zalen. De 1e zaal is de Gelagkamer, een prachtige zaal waar vooral huwelijksfeesten, vergaderingen, seminars, personeelsfeesten, themafeest of feesten worden verzorgd. De catering kan hierbij ook worden inbegrepen. Dan komen we aan bij de 2e zaal: de prachtige Serre. Bekijk de website om meer foto's te bekijken van deze prachtlocatie.

foto

Themafeesten bij De Après-skikelder


De Après-skikelder is uitermate geschikt voor themafeesten, personeelsfeesten en allerlei andere partijen, zoals een verjaardag. Er kan worden gekozen voor eten en drinken. Graag regelen we voor u ook een après-skiartiest. Alles is mogelijk. Eén feestelement staat bij ons vast: de sfeer is 100% Tirol hier in Oirschot bij deze apres ski hut.